Digilusion.be

OVER ONS

Je moet als designer telkens op de hoogte zijn van de nieuwste trends om nog mee te kunnen spelen vandaag. “

Hallo, ik ben Viktor, een gedreven webdesigner met een passie voor digitale marketing en grafisch design. Na mijn opleiding Digital Marketing aan de VIVES hogeschool besliste ik om nog verder te studeren in webdevelopment aan de HOWEST.

Mijn passie wil ik laten voortvloeien in mijn werk. Laat ons gezellig een babbeltje slaan en het over de mogelijkheden hebben om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Op kantoor, via de telefoon, mail of een Skypegesprek? Het kan allemaal!

OVER ONS

Je moet als designer telkens op de hoogte zijn van de nieuwste trends om nog mee te kunnen spelen vandaag. “

Hallo, ik ben Viktor, een gedreven webdesigner met een passie voor digitale marketing en grafisch design. Na mijn opleiding Digital Marketing aan de VIVES hogeschool besliste ik om nog verder te studeren in webdevelopment aan de HOWEST.

Mijn passie wil ik laten voortvloeien in mijn werk. Laat ons gezellig een babbeltje slaan en het over de mogelijkheden hebben om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Op kantoor, via de telefoon, mail of een Skypegesprek? Het kan allemaal!

Viktor Goethals

Zaakvoerder

Onze toewijding

full-service bureau, druk bezig met het ontwerpen en bouwen van prachtige digitale producten, merken en ervaringen.

Onze missie en visie

Bij Digilusion willen we altijd dat extraatje doen voor onze klanten. Dit zorgt steeds voor langetermijnrelaties met onze klanten.

We zien onze klanten graag groeien, en steunen hen ook hierin. Bij ons is iedereen welkom, van startende ondernemers met een startersbudget tot gevestigde waardes.

 

Onze kernwaarden
Waarom voor Digilusion kiezen?

Onze sterktes

Skills

DIGITAL TRENDS 100%
WEBDESIGN 100%
GRAPHIC DESIGN 100%
ADS 100%

Onze partners